Tijdens de Week van de Sportclub van 7 tot en met 15 september 2013 zetten duizenden sportclubs in Vlaanderen hun deuren open. Tijdens de gratis trainingen en initiaties konden jongeren alles ontdekken over de werking en activiteiten van deze sportclubs.

Maar tegelijk vroeg BLOSO aan de jongste sportclubleden ook om naar buiten komen en hun sport te tonen. Hoe? Door op woensdag 11 september in sportkledij naar school te komen.

Toon je Sport @ School!

Scholen die leuke foto’s van deze dag maakten, kunnen daarmee één van de 25 sportieve prijzenpakketten winnen. Op 20 september 2013 sluiten deze wedstrijd af. Begin oktober worden de winnaars bekend gemaakt.

Ook de Gemeenteschool te Melle toont Sport @ School

Juf Lieve De Bruycker, gymjuf van GBS, vertelt hierover: 

'Er waren 15 verschillende sporten te bespeuren, van voetbal, paardrijden, ….tot BMX en motorrijden. Na de bel gingen de leerlingen per sportdiscipline staan en scandeerden luid hun sport + is cool! Als iedere atleet rechtstond, dansten we samen op een leuke beat.

Daarna konden de leerlingen hun ervaringen over hun sport vertellen in de klas.  Toen werd er ook nog een ludieke foto genomen die gelinkt is aan een wedstrijd .
Hopelijk vallen we in de prijzen!'

 

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio