"Eigenlijk is het schrijnend dat er vandaag de dag nog mensen zijn die in een woningbrand omkomen" aldus Vicky Roels, "terwijl er op de markt echt wel makkelijk te plaatsen en niet eens zo dure branddetectoren bestaan". Want ook dat kan men bij VDBS, die hun website de naam INGEBROKEN.be meegaven, aankopen.

VDBS begon de activiteiten in 2002, vanop het privé-adres van Marc Van den Broecke en Vicky Roels, in Orchideeënhof. "Dat deden we tot 2006, daarna trokken we naar onze eerste 'toonzaal' achter meubelbedrijf Van Hecke, waar nu de Foodlounge is: heel klein, zonder stromend water en met een toilet buiten. In 2008 was er opnieuw een uitbreiding, en toen trokken we naar de Orchideestraat in Oostakker. Van dat moment af ging de band met Lochristi een beetje verloren: we werden niet echt meer met Lochristi geassocieerd, maar ook niet met Oostakker. Maar nu komen we dus thuis, in dit pand in de Denen. "

Het pand heeft een vloeroppervlakte van 275 m2, er is gelijkvloers met 1 verdieping en bevat zowel kantoor, magazijn als toonzaal. In het pand zelf zijn er 4 personeelsleden ter beschikking van het publiek, en daarbovenop zijn er ook nog 5 techniekers op de baan.

Zaterdag 8 en zondag 9 oktober houdt VDBS open deur. Telkens van 10u30 tot 17 uur.

Alle info op de site van VDBS

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio