Weg-Wijzer Zaffelare: de laatste week

Deze week krijgen de leerlingen van de vrije basisschool De Weg-Wijzer voor het laatst les in de verouderde klaslokalen. Woensdag heeft normaal gezien de oplevering plaats en moet de aannemer klaar zijn, zodat de leerlingen (100 kleuters en 250 kinderen van de lagere school) na de kerstvakantie, op maandag 8 januari 2018 naar de nieuwe school kunnen.

...
Uiteraard zullen er tijdens de kerstvakantie al wat verhuizingswerken plaats vinden, maar op maandag 8 januari starten de kinderen nog in de oude school om er meteen te vertrekken naar de nieuwe. De deuren worden dan voor een laatste keer dichtgeslagen en met een grote schaar zullen de kinderen hun intrede plechtig vieren door linten te knippen.

Op 8 januari zal nog niet alles echt klaar zijn: door de weersomstandigheden zal de speelplaats van de lagere schook niet af zijn. De parking zal wel afgewerkt zijn, evenals de kleuterspeelkoer en de weg naar de inkom voor de klassen.  Met de aanplanting wordt uiteraard gewacht tot het plantseioen in maart-april.

De echt plechtige inhuldiging van de nieuwe school heeft dan plaats op 2 februari.
 

 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio