Deze 'handwerkwinkel' vind je inderdaad achter die ‘rare houten gevel’…

Ann Galland heet u welkom in de Berkenrodelei 74

Hoboken - Kunst-zinnig-verbinden is het allesomvattende thema

Kunst-zinnig-verbinden

staat voor het zinvol bezig zijn; het creatief en kunstzinnig aan de slag gaan binnen een warme gezellige sfeer, op zoek naar innerlijk evenwicht en ontplooiing.
Het zich verbinden met jezelf, met je naaste, met het grotere geheel.

Kunst-zinnig-verbinden

staat ook voor een ontmoetingsplek waar handgemaakte 'unieke' producten worden verkocht én het staat voor een gezellige (book)shop waar je kan rond snuisteren, materiaal geschenken en zelfmaakpakketjes kan vinden, rustig een kopje thee of koffie kan drinken, nét dat andere boek kan doorbladeren en tot jezelf kan komen bij het gezellige geknetter van de leemkachel.

Carriëre

Ann Galland werd geboren op 12 december 1965. Haar lagere- & middelbare schoolcarrière doorliep ze in een Steinerschool te Antwerpen. Na een licentiaatsopleiding Orthopedagogie te Leuven, werkte Ann 8 jaar in dit gebied met als hoofdinteresse kinderen met gedrags- & opvoedingsproblemen en mensen met autisme spectrum stoornissen.

Kunst zinnig verbinden & het Atelier

Haar eigen creatieve atelier ‘Klein duimpje’ startte ze in 1999 in Wilrijk. De passie om kunstzinnig bezig te zijn kon op die manier tot uiting komen, naast de aandacht en opvoeding van de vier kinderen die het gezin rijker was geworden sinds haar huwelijk in 1991.
Aanvankelijk werden er voornamelijk cursussen gegeven in het gebied van poppen maken, seizoentafel figuren, wolwikkelen en vilten. Het aantal cursussen in natvilten breidde zich uit tot een breed scala aan mogelijkheden. Daarnaast kwam na enkele jaren de techniek van het droogvilten ook meer en meer naar voor. In de loop der jaren heeft Ann cursussen gevolgd bij een aantal internationale autoriteiten in het 'viltvak' zowel in het 'poppen maken' als het wikkelen, natvilten en prikvilten. Het blijft een boeiende uitdaging om te zich blijven verdiepen in diverse technieken en deze trachten te combineren.
'Variatie en zoeken naar nieuwe dingen, naast tot jezelf komen en uiting geven aan wie je in de kern bent' is Ann's motto.

Alle verdere info wordt graag gegeven

- ofwel loop je even binnen (zonder enige verplichting)

 – ofwel bel je gewoon op 03/ 825 36 71 of 0486 53 83 26 of mail je         naar       ann@anngalland.be

 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio