Over een ‘glasbol’ en een ‘textielcontainer’

MoMent door Katy De Bock (textiel) en Bavo Tiebos (glas)

Foto: Georges Peeters & district

Wilrijk - Van 14 september tot en met 11 oktober 2013- alle zaterdagen, zon- en woensdagen van 14 tot 19 uur kan u de werken van Katy De Bock (textiel) en Bavo Tiebos (glas) bewonderen in ‘galerie Berkenveld’ Berkenveldplein 16. Ook de tentoonstelling in het districtshuis van Wilrijk blijft toegankelijk.


Donderdag 12 september 2013 om 19 uur was het dan zover. De vooropening had plaats in het nieuwe districtshuis van Wilrijk.
Koen Vervliet, galeriehouder had het in zijn voorwoord onderandere over ‘eenheid in diversiteit’.
In een opgemerkte, enthousiaste en retorische voorstelling door Frans Boenders, erevoorzitter van de Koninklijke Vlaamse Academie van België voor wetenschap en kunsten hield  een openingstoespraak waar menig Wilrijkenaar van- en naar opkeek.
‘Initiatief’ en ‘geloof in het AMBACHT waren de centrale thema’s. ‘Poorten van licht’ en ‘de glazen brug’ brachten dan weer het oprichten van ‘een firma’ in de picture.
Ten slotte was het Hans Ides, Schepen van Cultuur van het District Wilrijk die de tentoonstelling MoMent (Monument!) opende met zijn schalkse opmerking over de glasbol en de textielcontainer...

zie ook www.berkenveld.be

Als u in het districtshuis moet zijn voor uw nieuwe pas…
bekijk dan zeker  de tentoonstelling van textiel en glas!
 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio