Hooiktse is OCMW-raadslid in Lier

Nik Boons-Van Gool, 4de plaats Europese CD&V-lijst

Lier - Nik Boons-Van Gool uit Lier-Koningshooikt staat op de vierde plaats van de CD&V-lijst voor de komende Europese verkiezingen. Ze bekleedt hiermee de eerste positie na de Europese boegbeelden Jean-Luc Dehaene, Marianne Thyssen en Ivo Belet.

Nik Boons-Van Gool is nationaal voorzitter van Kind en Preventie. Ze deed reeds buitenlandse werkervaring op bij een internationale organisatie in Genève en als ngo-coöperante in een ontwikkelingsproject. De stap naar Europa ligt dus in het verlengde van haar engagement in Vlaanderen en in het buitenland. Momenteel werkt Nik als diensthoofd bij de Landelijke Kinderopvang, waar ze projecten opzet in samenwerking met gemeenten en bedrijven, beleidsontwikkelingen opvolgt en Europese projecten uitschrijft. Ze is ook gekend als vroegere consulente van KVLV en van de studiedienst 'Maatschappelijke en politieke vorming'.

Nik woont reeds 15 jaar in Lier. Ze is gehuwd met Marc Boons en mama van twee opgroeiende zonen. Ze was in het verleden ook voorzitter van de lokale CD&aV-afdeling Lier-Koningshooikt en politiek actief op provinciaal en nationaal vlak.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio