StArt IV-project van Piazza dell'Arte

Jongeren mogen experimenteren in kunstlabo

Antwerpen - Piazza dell'Arte, de kunstenorganisatie voor jongeren die vooral bekend is van de Lijnbussen die ze tijdens een project op de schoolplaats neerzet, experimenteert tijdens de paasvakantie met een gratis kunstlabo. Jongeren kunnen zich van dinsdag 14 tot zaterdag 18 april uitleven in disciplines als kostuumontwerp, VJ-ing, dans, woord, fotografie, elektronische muziek en veel meer. Meedoen is gratis. 

Het stArt-project voor jongeren is er speciaal voor jongeren tussen 16 en 21 jaar. Die vallen dikwijls uit de boot bij het grote aanbod van activiteiten tijdens de paasvakantie. Maar met Piazza dell'Arte kunnen ze een hele week proeven van verschillende hippe kunstdisciplines, onder leiding van professionele artiesten.

De bedoeling is vooral dat de jongeren zich creatief helemaal kunnen uitleven. Op het einde van de kunstige week wordt alle creatief talent samengegooid in een toonmoment voor de buitenstaanders. 

StArt IV vindt plaats in de gebouwen en theaterzalen van de voormalige Studio Herman Teirlinck. Het aantal inschrijvingen is beperkt. 

 

Inschrijven voor stArt IV kan voor volgende ateliers: Elektronische muziek / Kostuumontwerp / Grafische vormgeving / Fotografie / Video / Mixed media & VJ-ing / Dans / Woord. Meer info vind je op deze website

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio