FOTO VAN DE WEEK. Verboden te vissen op kruispunt De Keyserlei

Foto: Lieve Van den Bulck

ANTWERPEN - Elk weekend pikt nieuwsblad.be/antwerpen voor u een opmerkelijke of bijzondere foto uit die u zeker gezien moet hebben. Spotte u dit kunstige hart van verkeersborden al op het kruispunt van de Frankrijklei en de De Keyserlei? Het mysterieuze kunstwerk staat er al een week in het perk met zonnebloemen, die refereren aan het cultuurfestival Zomer van Antwerpen. De zogenaamde verkeersborden laten weten dat het op die plek verboden is te vissen, waterskiën of slapen. Moest u dat op de leien ooit van plan zijn, dus.

Wie het kunstwerk met de verkeersborden heeft geplaatst, blijft voorlopig een raadsel. De verkeersborden-boom werd geplant in het perk met zonnebloemen ter ere van de Zomer van Antwerpen. Een foto van het kunstwerk verscheen vorige week voor het eerst op de Facebook-pagina van het Hyllit-hotel op de De Keyserlei, met volgende boodschap: 

 A new piece of art has been placed in Antwerp: A remarkable and anonymous traffic tree. 'Forbidden to smoke, Forbidden to eat ice cream,... This traffic tree calls up memories of one of the favorite slogans of the sixties, "forbidden to forbid." But the signs are also appealing to solidarity and citizenship. We think that this message is passed!

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio