SPELEN IN 'T STAD. Spektakelnamiddag in Park Spoor Noord

Hou ze maar eens een hele vakantie bezig, die kinderen. Gelukkig zijn er voor hen in Antwerpen tientallen leuke activiteiten en plekken in de zomer. De hele maand lang gaan we kijken waar kinderen spelen in 't stad. Vandaag: de springkastelen, circusspelen, trampoline en tekentafel van de spektakelnamiddagen in Park Spoor Noord.

Mooi om te zien, al die blije gezichtjes: een jongen heeft net een goal gemaakt bij het voetballen, een tienter maakt een salto op de trampoline, een klein meisje waait trots met haar tekening van een regenboog.

De Noordpoel, een samenwerkingsverband van verenigingen voor kinderen en jongeren in Antwerpen Noord, houdt tijdens de zomermaanden elke donderdag een spektakelnamiddag in Park Spoor Noord. Met een trampoline, een springkasteel, een behendigheidsspel op een luchtkussen, circustechnieken, twee voetbalgoals, een schminkstand en een tekentafel houden kinderen en jongeren zich de hele namiddag zoet. En dat gratis en voor niks, een lekke vieruurtje inbegrepen. 

Er wordt opnieuw spectaculair gespeeld in Park Spoor Noord op donderdag 9, 16, 23 en 30 augustus. 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio