83ste Donkfeesten zetten tweede weekend in

83ste Donkfeesten zetten tweede weekend in

The Vicious. Foto: if

Lier - Vorige week was het koppen lopen op de Donk. Van ver in de omtrek weten de thuisblijvers dat de Donkfeesten elk jaar toch iets anders zijn dan de andere kermissen in en rond Lier. Dat was vorige week niet anders en dit weekend niet minder.

Morgen steekt de covergroep Swoop er de vlam in. Samen met vier jonge pittige danseresjes die ook de backing vocals verzorgen, zal frontman Filip D’Haeze (één van de vroegere boysband Enzo) de feesttent in lichterlaaie zetten.

Voor de Donkkoorts op deze Saterday Night Donk Fever zorgt later op de avond de coverband Ontpopt. Zij staan de vijfde keer op de Donk. Populair zijn ze hier dus wel.
 

Traditiegetrouw staat de tweede zondag van de Donkfeesten tussen 11 en 15 uur bol van de animatie. De bezoekers kunnen inschrijven voor en deelnemen aan de Fietshappening (bepîjlde natuur-rit in en rond Lier over een afstand van 25 km), het kaartspel (om mooie prijzen) en de kinderspelen – voor de jongeren van 2 tot 10 jaar dan wel - zij ontvangen na afloop een mooi stuk speelgoed.

Halfoogst: België-Holland

Als sluitstuk van de langste dag, start om 20 uur DJ Da Bartman met de Donk Cover Night. Hij zal de rode loper uitrollen voor het beste coverorkest dat ooit op de planken heeft gestaan bij de Donkvrienden, met name The Vicious.

Op woensdag 15 augustus tenslotte, de sportieve hoogdag voor de Donkvrienden-wordt niet alleen de vermaarde Donkkoers gereden, maar maken ook onze Rode Duivels de Hollanders helemaal af in een vriendschappelijke België–Holland.
 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio