kaartenverkoop start vandaag

Plansjeetrappers op hun best in “Van kwaad naar erger”

Vandaag dinsdag 25 november 2014 start de kaartenverkoop voor de opvoering van de dolle klucht “Van Kwaad naar Erger” door de Plansjeetrappers van Groot-Vorst. De eerste vertoningen zijn voor de laatste week van dit jaar, de andere voor januari 2015.

De opvoeringen vinden plaats in ’t Buurthuis van Veerle-Heide op  27 en 28 december 2014  en  09, 10, 16, 17, 23 en 24 januari 2015, telkens om 19.30 uur.

Na elke opvoering bieden we onze bezoekers een heerlijke vidé aan.

Kaarten te bestellen bij Jan Nysmans Steenbergen 28 in Groot-Vorst 013/666622 of via mail jan@nysmans.be. De inkomprijs bedraagt 9 euro.

 

Wat mag je verwachten ?

 

"Van kwaad naar erger is een hilarische situatiekomedie pur-sang of zoals wij het zeggen “een echte billenkletser” . Het speelt zich af ten huize van Franky en Jenny Dendooven. Op het eerste gezicht een perfect gelukkig koppel, maar schijn bedriegt. Dat wordt al snel duidelijk wanneer kersverse buurman Etienne Verplancke op een nogal onchristelijk uur bij zijn nieuwe buren aanbelt. Hij doet namelijk een ontdekking die niet zonder gevolgen blijft.

De misverstanden stapelen zich op en zoals je wellicht al kanvermoeden gaat het inderdaad 'Van kwaad naar erger'. Kortom, hilarische toestanden, een avondje puur amusement en dat in het sappig Vorsters dialect met een cast van 5 acteurs die reeds jaren de dienst uitmaken van de Plansjeetrappers : Marie-José Dams, Marleen Gielis, Marcella Huygens, Stef Engelen en Felix Vanbel onder de deskundige en enthousiaste leiding van regisseur Jan  Nysmans.   

 

Zij staan nu reeds te popelen om u een heerlijke avond te bezorgen. Maar eerst moeten we ook in het Buurthuis gaan kijken naar 'Het geheugen van water', de tragikomedie van Klim-Op (zie elders).

 

Jeroen Maes, de auteur

“Van kwaad naar erger” is het eerste avondvullend toneelstuk van de auteur, regisseur en acteur Jeroen Maes.

Jeroen Maes studeerde af aan de Studio Herman Teirlinck te Antwerpen (afdeling kleinkunst) en begon zijn carrière op het kleine scherm als Freek in de VTM-serie Wat nu weer?! Verder speelde hij diverse gastrollen in o.a. De Kotmadam, Wittekerke, Mega Mindy, Spoed, nonkel Jef, Zone stad, Samson, Familie.

 

-ludo vervloet-

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio