Eer het zo ver is gaan de kinderen "nieuwejerkezoete" zingen bij de mensen in het dorp en in de wijken. De oudere jongelui laten zich in de voormiddag verleiden door een jeneverke of wat ander lekkers aan één van de vele standjes in de deelgemeenten van Laakdal. In de late namiddag gaan vele feestneuzen zich opmaken voor het avondfeest.

In bijlage geven we snel nog wat fotootjes  mee van de laatste dag in vorige jaren. Het is immers niet duidelijk of we met onze onlinekrant 1 januari nog zullen halen.

Vanaf 1 januari zal Het Nieuwsblad zijn regionale nieuws voor het Antwerpse immers afnemen bij Gazet van Antwerpen. Het Belang van Limburg doet dat uiteraard in Limburg. Ten koste van vele enthousiaste lokale perslui die plots overbodig worden.

Deze pagina zal er dus anders gaan uitzien. Hoe precies weten we niet. In het nieuwe concept zal ondergetekende er alvast niet meer bij zijn. Met mijn meer dan een paar duizend lezers per week wordt blijkbaar geen rekening gehouden door de nieuwe regiobazen. Tja, het zij zo.

Maar omdat ik me de laatste drie jaar ontzettend geamuseerd heb op jullie vele evenementen kan ik moeilijk definitief afscheid nemen. Vele mensen vonden dat ik het niet slecht gedaan heb om kleine, plaatselijke geschiedenis te helpen schrijven en te fotograferen. Zij broeden een plan uit om een vervanger van de vertrouwde onlinekrant in het leven te roepen. Bij mij is de goesting trouwens nog te groot om nu al definitief in een zetel te gaan zitten wegkwijnen. U hoort hopelijk nog van ons.

-ludo vervloet-

 

 

 

 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio