Parochie trekt al zingend door Herent

Herent - De Onze-Lieve-Vrouwparochie maakt op zondag 27 december een kerstwandeling en trekt al zingend door de straten van Herent.

Net zoals vorig jaar wandelt de parochie bij kaarslicht door een deel van het centrum van Herent. Iedereen is uitgenodigd om mee te wandelen en af en toe stil te staan bij de betekenis van Kerstmis.

De parochie zorgt voor de liedjesteksten en de lichtjes. De deelnemers zorgen voor een stem of instrument en een kaarsje of kribbetje aan hun huis langs de wandelweg.

De wandeling start om 16.15 uur aan de kerk van Herent. De tocht gaat meteen richting LDC d’Ontmoeting. Daar wordt voor thee en een koekje gezorgd en worden kerstliederen gezongen samen met het koor van het lokaal dienstencentum. Daarna wordt de tocht verdergezet via de Mechelsesteenweg om tegen 18 uur aan te komen op de Henkelsite. Daar zorgen de zangers weer voor muziek, licht en sfeer samen met de voortrekkers ter plaatse: Simonne en Tetchie. Om de deelnemers te verwarmen, is er pompoensoep en Turks brood voorzien. Rond 19 uur zet de fakkeltocht zich verder richting kerk, waar kan nagepraat worden bij een glas glühwein of appelsap.

Voor meer info
Suzy Nelemans: nelemanssuzy@gmail.com
Myriam Schueremans en Michel Claeys: 0475-47.85.41
Gerda Devos: gerda.devos@telenet.be

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio