8 maart Vrouwendag

"Ladies Night" bij Nike

Laakdal - Donderdag 8 maart is het Vrouwendag. Vrouw & Maatschappij, afdeling Laakdal, nodigt die dag reeds voor de 5de keer op rij enkel vrouwen uit op een "Ladies Night" die andermaal plaatsvindt in gastbedrijf Nike.

 
De pijlers van die speciale avond blijven dezelfde als de vorige 4 jaar: vrouwvriendelijke thema's enkel en alleen toegankelijk voor vrouwen.

Ils Van Hove, voorzitster
: " Dit initiatief was de voorbije jaren telkens een schot in de roos. 

In onze buurgemeenten Tessenderlo en Geel inspireerden wij de plaatselijke afdelingen om ook iets gelijkaardigs te doen. Het is erg leuk om nu van hen een uitnodiging te ontvangen wetende dat we hen tot dit initiatief hebben aangezet.
 

Wat deze editie betreft, kan ik alvast verklappen dat we ter gelegenheid van deze lustrumviering een special act in huis hebben gehaald! "

Tine Gielis, burgemeester/schepen van emancipatie: " Vanuit mijn bevoegdheid van emancipatie kan ik zulke initiatieven alleen maar toejuichen. We kunnen als vrouwenafdeling niet genoeg de nadruk leggen op het belang van evenwaardige seksen.

Alles start met zelfvertrouwen. Een zelfverzekerde vrouw is iemand die zowel haar innerlijk als uiterlijk verzorgt en daar is het 'm nu net allemaal om te doen die avond.

"Je leven in balans" is de voedingsbodem voor een vrouw die zich goed voelt als moeder, echtgenote, collega, buurvrouw, ... kortom als mens. "


Inkom aan 10€/persoon (incl.1 gratis consumptie en versnapering)

Inschrijven kan met cashbetaling, voor 29 februari bij :

Eindhout : bij Alice Verbruggen, Heustenstraat 1 en
                  Chris Vervecken, Oude Veerlebaan 36
Klein-Vorst : bij Katja Janssens, Heistraat 5 en 
                      Gerda Broeckx, Grote Langvoort 10
Veerle : bij Maria Meeus, Vorstsebaan 85
Groot-Vorst : bij Katrien Eyckmans, Gastenhuis 4

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio