Kim, Jan en Liesbeth

CD&V Laakdal stelt weer drie nieuwe kandidaten voor!

De lijsten van de Laakdalse politieke verenigingen krijgen meer en meer vorm. Nog geen enkele gaf echter een definitieve lijst prijs voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober. CD&V pakt andermaal weer uit met drie nieuwe kandidaten : twee vrouwen en een man.

Kim Kempenaers uit Veerle (33), gehuwd met Jurgen Hollants, en mama van Mira 9 jaar en Lina 6 jaar. Kim is afkomstig van Klein-Vorst maar woont al geruime tijd op de Averboodsebaan in Veerle-Laakdal. Velen onder jullie kennen haar als dochter van Arlette Van den Broek en Rudy Kempenaers. Haar vader is sedert januari met pensioen na een lange carrière bij Wijnhandel Ghoos in Klein-Vorst.
In het dagelijks leven werkt Kim als administratieve duizendpoot in de logististieke sector, waar ze instaat voor het personeels – en klantenbeheer en de boekhouding.
Ze is een fervente lezer en sinds kort heeft ze ook de bakmicrobe te pakken dus taarten, wafels en andere lekkernijen tovert ze al te graag op tafel!
Als full-time werkende mama vindt ze het belangrijk dat haar 2 jonge kinderen alle kansen krijgen om zich te onplooien zowel op school als in het verenigingsleven. Ook kwalitatief goede kinderopvang blijft noodzakelijk in onze gemeente.
Kim: “Zelf woon ik op een drukke baan en dus is een verkeersveilige gemeente een must, waar het voor jong en oud nog aangenamer is om te wonen. Ik wil mij ten volle inzetten om mee te werken aan een Laakdal waar het aangenaam wonen en vertoeven is.”

Jan Catry, werkt sinds 1989 op ESP, een staalverwerkend bedrijf in Geel. Sinds 1991 is hij ook actief in het ACV. Hij werd toen verkozen als afgevaardigde van het CPBW(comité preventie en bescherming op de werkvloer) en werd afgevaardigde van de syndicale delegatie. Vanaf 2000 werd hij hoofdafgevaardigde van de syndicale delegatie. Daardoor is hij zich nadien ook gaan inzetten in de besturen van ACV-METEA (toen nog ACV-METAAL) waaronder het dagelijks bestuur, het beroepsbestuur, het hoofdbestuur, de algemene raad, het paritair comité 111, alsook in het regionaal comité noord (Vlaanderen). In deze raden is hij trouwens nog steeds actief.
Naast zijn bezigheden voor de vakbond, doet Jan nog steeds zijn job op de werkvloer. Deze varieert van inpakker tot rolbrugbestuurder, heftruckchauffeur of operator aan verschillende lijnen.
Zijn hobby’s zijn het biologisch telen van fruit en groenten, fietsen, joggen wandelen en vooral vissen op zee. Hij is dan ook fervent lid van De Zeeduivels in Eindhout.
Jan: “ Door mijn job ken ik de kracht van onderhandelen. Deze ervaring wil ik gebruiken om het beleid in Laakdal mee te sturen zodat elke Laakdaller hier beter van wordt. Ik wil meedenken over nieuwe ideeën, initiatieven, enz. Daar sta ik voor!”

Liesbeth Wouters (34), dochter van Jos Wouters en Sonja Van Doninck, ook echte Laakdallenaars. Ze groeide op in Groot-Vorst, waar ze school liep op de Vrije Basisschool en ze in haar jeugdjaren lid was van de Chiro, ze speelde volleybal in Laakdal, was lid van de Turnkring, enz.
Ondertussen is Liesbeth getrouwd met Guy Fransen uit Veerle en wonen zij op Veerle-Heide, waar ze zich ondertussen helemaal thuis voelt. Samen hebben zij een zesjarige dochter Stien. Liesbeth is al 13 jaar tewerkgesteld bij Buga Autobedrijven te Oevel-Westerlo als administratief bediende. In haar vrije tijd speelt ze nog steeds volleybal, gaat ze graag joggen met haar maatje, houdt ze ervan om te gaan zwemmen met haar dochter, hun jaarlijkse skivakantie is ook iets waar ze altijd enorm naar uitkijkt en om eens lekker onder vrienden te gaan uiteten daar is Liesbeth ook wel altijd voor te vinden, met andere woorden: een druk gevuld sociaal leven!
Liesbeth: “Op politiek vlak ben ik nog een groentje, maar ik sta helemaal open voor deze nieuwe uitdaging. Samen met een gemotiveerde groep mensen werken aan initiatieven waar ik me volledig voor kan inzetten, klaarstaan voor mensen die nood hebben aan een luisterend oor en met deze noden verdergaan. Laakdallers, ik ben er volledig klaar voor !!!”

- Raf Moons -

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio