twee vrouwen in top drie

Inge Baetens krijgt plaats 2 op lijst Stem!

In de top-5 van lijst Stem! ontbrak gisteren nog nummer 2. Die plaats werd intussen toegekend aan nieuwkomer Inge Baetens uit Eindhout. Onderaan leest u waarom. Twee vrouwen in de top drie ... het kan tellen! Vrouwenemanicipatie op zijn best.

Inge Baetens is 40 jaar en woont in Eindhout.
Ze woont samen met Erwin en is de dochter van Walter Baetens en Chris De Jong.

Haar vader Walter is 21 jaar geleden veel te vroeg overleden.
Moeder Chris, ofwel "Chris van Marie van Fons van Flor", is de gedreven voorzitter van de Cultuurraad Laakdal.

Inge werkt sinds 2001 bij Hyundai Heavy Industries Europe NV in Geel, het Europees distributiecentrum van o.a graafmachines, en vorkheftrucks. Ze begon er haar carrière als Sales Area Coordinator voor o.a. Frankrijk, Italië, Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Ruim een jaar geleden maakte ze de overstap naar Marketing in de functie van Planning & Ordering Supervisor. Hiervoor beheert ze de stock van de machines en is ze verantwoordelijk voor de import vanuit Zuid-Korea.

Tot voor kort volgde Inge de Laakdalse politiek eerder vanop de zijlijn. Met de komst van Stem! dient zich een partij aan waarin Inge zich volledig kan vinden.

Inge : "De verschillende kleuren van het logo weerspiegelen de verschillende strekkingen die de partij vormgeven. Het feit dat diezelfde kleuren vervat zijn in het Laakdal-logo toont aan dat Stem! het best geplaatst is om Laakdal te vertegenwoordigen en álle inwoners een stem te geven.
Maar bovenop dat visueel mooi kloppende plaatje zijn het vooral de inhoud en de visie van Stem! die me overtuigen. Vanaf de eerste vergadering sprak de dossierkennis en de gedrevenheid van de leden mij aan. Zij kénnen Laakdal, zien waar het huidige bestuur faalt en waar en hoe Stem! beter kan doen.
Ten slotte vind ik het belangrijk dat vrouwen meer kansen krijgen want het blijft moeilijk om te bewijzen welke kwaliteiten we in huis hebben. Als vrouw, professioneel actief in een echte mannenwereld, ben ik gewend "mijn mannetje te staan" en wil ik dat ook graag voor Laakdal doen. Ik ben trots de Laakdalse vrouw te mogen vertegenwoordigen en hopelijk mijn verantwoordelijkheid te mogen opnemen.
Kortom, ik durf het aan om in de politiek te stappen en voor een nieuwe partij te kiezen in wiens project ik geloof. Rest enkel de vraag of de kiezer het aandurft om samen met mij en Stem! dit avontuur aan te gaan."
 

-ludo v-

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio