ook in de zomerhitte van donderdag

Chris werkt voor ' vzw De Sprong'

Dit is Chris uit St Dymphna Geel. Zij werkt voor "vzw De Sprong" en was in de hitte van donderdag aardig in de weer op het kerkhof van Veerle. Haar werk en dat van haar partner ging niet onopgemerkt voorbij. Zelden zagen we het kerkhof er in deze vakantieperiode zo netjes bijliggen en daar hebben de gemeentewerklui ook de hand in gehad. "Morgen vrijdag moet in naar Meerhout voor ongeveer hetzelfde werk", gaf ze ons nog mee.

- Zwaar in deze zomerse hitte?, vroegen we haar.

"Valt nog best mee, hoor", relativeerde ze onze bezorgheid. "Ik heb wat pech gehad in mijn leven en was al geruime tijd werkloos; Je kan echter geen leven lang van 'den dop' profitereren. Deze job bevalt me wel, al lijkt hij niet meteen vrouwvriendelijk Ik probeer er het beste van te maken. Voor dit beetje hitte ga ik niet janken, hoor."

- Proficiat Chris, en erg bedankt voor je werk!

Groenonderhoud

Sinds 2004 werkt vzw De Sprong actief samen met de lokale gemeentebesturen voor de uitvoering van aanvullend groenonderhoud binnen de gemeenten. Op vraag van de gemeentebesturen staan de medewerkers mee in voor het onderhoud van het publiek patrimonium. Een greep uit de activiteiten: het onderhouden van kerkhoven, het rapen van zwerfvuil, het proper maken van grachten, maaiwerken, het snoeien van beplanting,...

Vzw De Sprong is actief in de gemeenten Geel, Meerhout en Laakdal. Sinds 2006 ook in Mol, Balen en Dessel en sinds 2010 ook in Westerlo en vanaf vorig jaar ook in Hulshout.
 

"Onze klanten kiezen maatschappelijk bewust voor het bieden van kansen aan onze werknemers. In samenspraak met onze klanten streven we naar een professionele benadering van elke opdracht, met respect voor de eigenheid van elke partij", verklaart een woordvoerder van "de Sprong". Wat aardig schijnt te lukken.

- ludo vervloet -

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio