Laakdal in beweging

Zaterdag 5 juli 'Zonnerun'

VVV Toerisme Laakdal zet in de komende weken de mensen massaal op de fiets. vzw Zonne-Run Eindhout kiest voor zijspannen, andere driewielers en motoren. Atleten kunnen terecht in de Looise Nike Classic en in de jogging van Kapellekeskermis..

29ste   Zonnerun op zaterdag 5 juli

Intussen bekend in binnen- en buitenland ... de Eindhoutse Zonnerun. Een dagtocht voor personen met een handicap in zijspan- en aanverwante motoren. Een 80-tal deelnemers kijkt al maandenlang uit naar hun jaarlijkse hoogdag.

Om 09u30 wordt er op het dorpsplein van Eindhout  vertrokken voor een lange rit door de Kempen. Om 16u30 worden de zijspanrijders terug verwacht op hun startplaats van 's morgens.

Zijspanrijders die nog nooit meededen en het ook wel een willen wagen, zijn meer dan welkom .... info@zonne-run.be

 

Fietstoertocht voor klein en groot

tussen 15 juni en 15 september

Vanaf 15 juni ken je met VVV Toerisme Laakdal mee op een zoektocht per fiets door de deelgemeenten van Laakdal. Inschrijven doe je aan de vrijetijdsbalie van de gemeente. Opdracht- en invulblad kost € 1. Om mee te dingen naar één van de mooie prijzen lever je je antwoordblad in voor 15 september bij de Dienst Cultuur en Toerisme.

 

Voorinschrijvingen Nike Classic

Laakdalse sportievelingen die er per se willen bij zijn in de Looise Nike Classic van maandag 7 juli konden zich vooraf inschrijven (tot 23 juni) via

www.dvvrunningtoer.be  of bij REN Geelsebaan 155 Tessenderlo.

Late beslissers kunnen het ook nog op de wedstrijddag zelf vanaf 16u in het gemeentelijk sportpark. 'The Classic' start om 20u.

 

Toeristische rondrit op zaterdag 12 juli

Voor de vijfde maal reeds organiseert Zonne-run vzw ook een toeristische motorrit van 200 km op zaterdag 12 juli. Start- en aankomst aan de feesttent van Kapellekeskermis Eindhout. Ter plaatse inschrijven tussen 08 en 11u. Door deel te nemen steunt u het goede doel.

Tijdens Kapellekeskermis wordt ook nu weer de intussen bekende jogging gelopen over 4 - 8 en 12 km. Kom ook eens deelnemen.

 

-ludo vervloet-

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio