Valentijnattentie Groen aan treinreizigers Schulen

Herk-de-Stad - Groen Herk-de-Stad biedt de ochtend van dinsdag 14 februari, de feestdag van Valentijn, een speciale attentie aan aan de personen die in het station van Schulen op de trein stappen. Dat gebeurt als dankbetuiging aan de treinreizigers en om een betere dienstverlening in het station van Schulen te vragen.

Gunther De Ryck, secretaris van Groen Herk-de-Stad: “In het station van Schulen kan de dienstverlening veel beter. De reizigers moeten het stellen met een ticketautomaat. Wie meer informatie wenst, moet al naar de stations van Diest of Hasselt. Daarnaast kan de bediening ook veel beter.  Zeker in het weekend kan je spreken van een minimale dienstverlening. “Een station waar 300 reizigers per dag opstappen, verdient veel beter.

“Wij willen dat de trein-, tram- en busreiziger op de eerste plaats komt met stipt en aangenaam vervoer. Vlotte en snelle verbindingen, waar je ook opstapt en betere dienstverlening in grote en kleine stations. Alleen zo kunnen we de mobiliteitsproblemen in Vlaanderen en Brussel oplossen.”

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio