Nieuwe premiebrochure Beveren

Beveren-Waas - Elk jaar rond deze periode geeft Beveren een brochure uit met een overzicht van de gemeentelijke premies en subsidies. Deze premiebrochure is een bijlage bij het gemeentelijk infoblad dat vanaf donderdag 26 februari huis-aan-huis wordt verspreid maar ook te raadplegen is op de website www.beveren.be en opgehaald kan worden in het infokantoor en bij de permanenties.

De premiebrochure geeft op beknopte wijze alle basisinformatie over de premies en subsidies die Beveren uitkeert in 2014. Ondanks het minder gunstige financiële klimaat voor de gemeente, heeft Beveren nog steeds een mooi pakket van premies en subsidies. Er zijn premies rond bouwen, verbouwen en energie, premies voor natuur en groen, sociale premies, premies voor ondernemers, tussenkomsten op vlak van mobiliteit en tegemoetkomingen voor verenigingen en individuele sporters. Achteraan in de brochure zijn ook de aanvraagformulieren van de meest voorkomende gemeentelijke premies gebundeld.

De volledige premiereglementen zijn trouwens allemaal op de website van de gemeente Beveren terug te vinden. Zij staan gebundeld op de pagina www.beveren.be/premies.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio