Beveren danst, zingt, musiceert en acteert massaal tijdens vierde ArtuBe-cultuurmarkt.

Beveren-Waas - Op initiatief van de Gemeentelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans slaan de Beverse verenigingen van podiumkunsten, toneel, zang en dans, harmonieën en fanfares samen met de Cultuurraad en CC Ter Vesten de handen in elkaar. Zij bundelen hun krachten voor andermaal een grote cultuurmarkt op zondag 22 mei. Samen met de Beverse podiumkunstenaars danst, zingt, musiceert en acteert de Beverse Academie massaal tijdens de vierde versie van ArtuBe.

ArtuBe staat voor Artiesten uit Beveren. Het event wil de bezoekers laten zien tot welke fantastische resultaten opleidingen in de academie en actieve deelname aan het verenigingsleven kunnen leiden. Podiumkunstenaars uit alle disciplines zullen op deze cultuurmarkt het beste van zichzelf geven. Ze bezorgen u zin om zelf  te gaan zingen, dansen, acteren of musiceren.

De organisatoren zijn bijzonder blij dat heel wat verenigingen die actief rond podiumkunsten bezig zijn bereid zijn gevonden mee te werken aan deze cultuurmarkt. Het maakt van de cultuurmarkt een totaalgebeuren dat de kruisbestuiving tussen de academie en cultuurverenigingen aanschouwelijk maakt.

De optredens, voorstellingen en concerten zijn gratis. Ze starten om 10.00u  en vinden plaats op verschillende locaties in het centrum van Beveren: de schouwburg, media en polyzalen in CC Ter Vesten, het podium in Togenblik, kasteel Cortewalle, de feesttent op het Gravenplein. De dag wordt feestelijk  afgesloten met een spetterend slotconcert.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio