Zaterdag begint de lente bij Warande Beveren

Beveren-Waas - Tijdens het weekend van 17 en 18 maart start de lente feestelijk in Warande Beveren met de 38e editie van het jaarlijkse Lente Shopping Weekend. Om dat te vieren zullen alle winkels niet alleen open zijn op zaterdag van 10u tot 18u, maar ook op zondag van 13 tot 18u.

De Beverse winkels willen hun lentecollecties graag tonen aan hun klanten en daarom plaatsen ze dit weekend drie podia in de winkelstraat waarop modellen de nieuwe collecties komen showen. Dit stijlvolle spektakel vindt zondagmiddag plaats en is het perfecte moment om van je gratis glas witte wijn te genieten of om inspiratie voor je lentegarderobe op te doen. 

Alle beautyliefhebbers kunnen tijdens de zondagopening hun hart ophalen bij onze beautybar. Ontdek de laatste make-up trends tijdens de beautysessies die er gepresenteerd worden. Daarnaast is er op zondag een leuke stylingwedstrijd. Iedereen kan vooraf op de Facebookpagina van Warande Beveren laten weten waarom hij of zij een nieuwe trendy lenteoutfit verdient. De gelukkige winnaar met de meest originele motivatie krijgt op zondag een professionele stylingbeurt door niemand minder dan Yentl Keuppens, de bekende modeblogster van Just Yentl. Zij zal samen met de winnaar een nieuwe outfit kiezen ter waarde van 250 euro

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio