Oordopjes een must op Beverse Feesten

Beveren-Waas - Traditiegetrouw staan de Beverse Feesten garant voor enkele dagen sfeer, gezelligheid, ambiance, muziek en optredens. Daarbij horen ook enige decibels. Je oren beschermen tegen te veel decibels is dus de boodschap.

 De organisatie en de gemeente doen al het nodige om ervoor te zorgen dat de maximaal toegelaten geluidniveaus niet overschreden worden. Maar je kan zelf ook iets doen: draag oorbeschermingsdopjes. Deze worden gratis uitgedeeld op het feestplein.

Ook vorig jaar werden al gratis oordopjes uitgedeeld. Toen hadden de organisatoren 4000 paar dopjes voorzien. Die waren in een mum van tijd allemaal de deur uit. Dit keer zijn er daarom een pak meer. Maar liefst 7000 gegadigden kunnen hun oren extra beschermen. De oordopjes worden uitgedeeld aan de inkom van het Gravenplein en bij enkele muzikale activiteiten op de Grote Markt.

Speciaal voor de Beverse Feesten liet de gemeente ook een meetpost installeren die tijdens de feesten non-stop het geluidsniveau zal registreren. Zo kan de politie er op toezien dat de geluidslimieten niet overschreden worden. Gaat de decibelmeter in het rood, dan wordt onmiddellijk ingegrepen. Zo blijven de feesten aangenaam voor iedereen.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio