Gratis pannenkoeken op moederkesdag

Beveren-Waas - Buurtcomité Ropstraat en Minivoetbalploeg Mini Moor uit Haasdonk trakteren alle moeders op 15 augustus met gratis pannenkoeken. Naast pannenkoeken zijn er ook lekkere ijsjes en een trappistenterras. Voor het eerst is er ook een huifkar.

 Op woensdag 15 augustus van 14 tot 17 uur kan iedereen gratis pannenkoeken komen eten op de parking van Dranken De Moor in de Ropstraat in Haasdonk. De 'Ropstraat trakteert' wordt stillaan een traditie in Haasdonk. Buurtcomité Ropstraat en Minivoetbalploeg Mini Moor zorgen zo voor een gezellig volksfeest waar iedereen welkom is ! Met de gratis pannenkoeken worden de mama's verwend op moederkesdag. Ook de papa’s en de kinderen kunnen gratis meesmullen. Voor de papa's (maar ook voor de mama's) is er extra een trappistenterras. En er zijn lekkere ijsjes. De kleinsten kunnen ravotten in het springkasteel.

Door de wegenwerken in Haasdonk gaat dit jaar de plaatselijke wielerwedstrijd niet door. Maar er is gezorgd voor een andere attractie nl. een huifkartocht.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio