Op zondag 15 mei in HOC De Fransman

Betty Serveert op Sinksen kermis

Betty Serveert op Sinksen kermis

Foto: if

Haaltert - Vorig jaar organiseerde ‘Betty Serveert’ voor de eerste maal Sinksen kermis in Heldergem. Deze eerste editie was meteen een schot in de roos. Daarom wordt er op zondag 15 mei een muzikaal vervolg gebreid aan dit initiatief.

Betty Serveert nodigt iedereen op zondag 15 mei uit in het Hoc in Heldergem. Dit jaar zal nog spectaculairder worden dan de vorige editie. “Zo wordt er onder andere voorzien in een unieke overkapping, zodat indien de weergoden ons niet goed gezind zijn, iedereen toch met volle teugen van de kermisfestiviteiten kan genieten”, klinkt het.

Vanaf 16 uur zal Brass4U zorgen voor een vrolijk muzikaal kader, en zal er voor de kleinsten  leuke animatie worden voorzien, terwijl de ouders alvast kunnen genieten van een lekker glaasje aan de bubbelbar.

Vanaf 20 uur komen de jongens van ‘Foolproof Rocks’ langs, ervaren artiesten die hun sporen in de showbusiness (Gentse Feesten, Rock Ternat, Parkingconcerten,…) reeds lang hebben verdiend en die garant staan voor een geweldig spektakel. Ook na hun optreden blijft het zeker en vast de moeite waard om present te blijven, want er volgt nog een spetterende kermisfuif met ‘TOM is A DJ’, die er vorig jaar zelfs in slaagde om de feestgangers in de gietende regen aan het dansen te houden. 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio