Inschrijven kan tot zaterdag 30 september

SP.A organiseert groepsaankoop stookolie

SP.A organiseert groepsaankoop stookolie

Foto: if

Haaltert - Jaarlijks organiseert sp.a Haaltert een groepsaankoop voor stookolie. Door in grote hoeveelheid samen stookolie aan te kopen, probeert sp.a Haaltert de prijzen te drukken om zo jouw energiefactuur te doen dalen.

Door het grote succes van de voorgaande jaren, kunnen ook dit jaar geïnteresseerde inwoners uit Groot-Haaltert zich inschrijven, tot en met zaterdag 30 september 2017. sp.a Haaltert bundelt alle bestellingen en vraagt vervolgens offertes op bij verschillende leveranciers.

 

Hoe meer mensen deelnemen aan deze groepsaankoop, hoe ruimer de korting die we verwachten.

 

Hoe inschrijven?

Via de website https://www.s-p-a.be/artikel/groepsaankoop-stookolie-2017/ vind je alle informatie en ook het inschrijvingsformulier. Bezorg een ingevuld inschrijvingsformulier aan een mandataris of bestuurslid van sp.a Haaltert, tot en met zaterdag 30 september 2017, voor een bestelling van minimum 500 liter. Deelnemers verbinden zich uiteraard voor hun bestelling en de betaling ervan.

 

Samen sterker

Als sp.a willen wij via groepsaankopen de koopkracht van gezinnen versterken en niemand in de kou laten staan. Daarom worden er ook provinciaal groepsaankopen georganiseerd via “Samen Sterker”. Zie http://www.samensterker.be/oost-vlaanderen/ voor aankoop van gas en groene stroom, brandhout, pellets, zonnepanelen, elektrische fietsen, condensatieketels, hoogrendementsglas, dakisolatie… en zoveel meer!
 

Meer info?
Mail naar haaltert@s-p-a.be, of neem contact op met een mandataris of bestuurslid van sp.a Haaltert.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio