Junior Journalistenwedstrijd van DF levert mooi resultaat

Vincent Verbeken heeft beste pen

Vincent Verbeken heeft beste pen

Foto: if

Haaltert - Zondag 3 december mocht het Davidsfonds afdeling Haaltert met enige voldoening en fierheid op een plechtige proclamatie de jaarlijkse Junior Journalist Wedstrijd afsluiten. Ruim twintig enthousiaste deelnemers uit vijf scholen scherpten hun pen en leverden een fantasierijke en treffende tekst af rond het thema 'Vriendschap'.

"Na intens overleg besliste een strenge maar rechtvaardige jury dat Vincent Verbeken van de Sint-Aloysiusschool te Denderhoutem de mooiste pennenvrucht afleverde", motiveert het davidsfonds Haaltert. "Lize Adriaanssens (De Krekel), Arezina De Rijck (De Bloesem), Maud De Gendt (Sint-Aloysius) en Brooklyn Coene (Molenveld) vervolledigden de top vijf en ontvingen, samen met alle deelnemers waardevolle prijsboeken."

Naast welgemeende felicitaties zorgden de aanwezige burgemeester en schepenen, de voorzitter van de cultuurraad, BV Stijn Van der Stockt en een reportagemaker van AtomTV voor een motiverend woordje en werd bij een drankje en knabbeltje het geheel stijlvol afgesloten.

Voor wie de journalstiek in Haaltert de voorbije jaren wat volgde, zal de familienaam 'Verbeken' niet vreemd in de oren klinken...

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio