Volwassenbegeleider van KLJ Kerksken in de bloemen

Jeugdprijs gaat naar Jurgen De Nul

Haaltert - Voor de twee keer reikte de gemeente Haaltert de tweejaarlijks jeugdprijs uit aan de ‘meest verdienstelijke vereniging of persoon’ die zich inzet voor de Haaltertse jeugd. De eer viel te beurt aan KLJ-volwassenbegeleider Jurgen De Nul.

Dit jaar waren er twee kandidaten: nl. KSA Sint-Lut en Jurgen De Nul, volwassenbegeleider KLJ Kerksken. De Jeugdraad en een onafhankelijke jury van Haaltenaren brachten hun stem uit.

KSA Sint-Lut koos bij de voorstelling voor een fotocollage in postervorm van allerhande activiteiten op kamp, aangevuld met foto's van hun tweewekelijkse werking.

Jurgen De Nul werd door KLJ voorgesteld met een filmpje.

De jury koos uiteindelijk voor Jurgen. Hij begon in 2002 als leiding bij de toenmalige jeugdbeweging OJK (Onafhankelijke Jeugdbeweging Kerksken). In 2010 werkte hij mee aan de samensmelting van OJK met KLJ Haaltert. Dat bleek een goeie zet, want de vereniging kent sindsdien alleen maar groei.

Jurgen is diegene die zich bezighoudt met allerlei logistieke zaken voor de vereniging: bussen reserveren, kampen vastleggen, uitstappen regelen, reparaties in het lokaal regelen, subsidies aanvragen, enz… Voor KLJ maakt hij deel uit van de Haaltertse Jeugdraad en de gewestwerking van KLJ.

Als hoofdleiding en leiding is hij een betrouwbaar aanspreekpunt voor de ouders van de leden. Die waarderen het dat er ook een volwassene betrokken is bij de werking.

De winnaar ontving een cheque ter waarde van 500 euro.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio