Inschrijvingen kunnen ook via ZOEM

Inschrijven voor vakantieopvang en sportkampen

Inschrijven voor vakantieopvang en sportkampen

Foto: if

Haaltert - In oktober lanceerde gemeente Haaltert een nieuw, gebruiksvriendelijk online reservatiesysteem voor gemeentelijke zalen, opvang, evenementen en materialen: ZOEM. Vanaf nu verlopen ook de inschrijvingen voor de sportkampen, IBO De Pagadder, de kleuterwerking en de speelpleinwerking via ZOEM. En die inschrijvingen gaan nu al van start!

Tot nu toe werden de reservaties en inschrijvingen van de gemeente grotendeels via het E-loket op de website georganiseerd. Maar sinds najaar 2017 is er ZOEM, een website waar zowel verenigingen als inwoners hun aanvragen volledig digitaal kunnen doen.

De zaalreservaties lopen reeds via ZOEM. Vanaf januari kunnen ook de reservatie van de sporthal in Denderhoutem en de inschrijvingen voor de vakantieopvang (IBO De Pagadder, de kleuterwerking, de speelpleinwerking) en de sportkampen via dit platform.

 

Brochure in het infoblad

Middenin het infoblad van januari zit een brochure met alle info over ZOEM, hoe je er mee aan de slag kan en een overzicht van het aanbod van de sportkampen, IBO De Pagadder, de kleuterwerking en de speelpleinwerking voor 2018.

Ouders kunnen die brochure doornemen voor ze aan de slag gaan met ZOEM. Op www.haaltert.be/zoem vinden ze meer info en uitgebreide handleidingen voor de verschillende delen van ZOEM.

 

Ouder, registreer je

Vanaf nu kan je als ouder een profiel in ZOEM aanmaken, waarmee je kan inloggen om je kind(eren) in te schrijven. We raden aan om dat zeker in orde te brengen vóór de inschrijvingsmomenten, zodat jouw inschrijvingen vlot kunnen verlopen.

Om je te registreren ga je naar https://reservaties.haaltert.be/. Klik bovenaan op de knop ‘registreren’ en kies voor ‘gezinsleden in te schrijven voor activiteiten’. Als je geregistreerd bent, ontvang je een e-mail. Klik op de link in de mail. Daarna kan je je registratie vervolledigen door de ‘gezinsleden’ (kinderen) toe te voegen en een medische fiche voor elk kind in te vullen.

Inschrijvingsmomenten nu gegroepeerd

De inschrijvingsmomenten van De Pagadder, de kleuterwerking, de speelpleinwerking én de sportkampen worden ook gegroepeerd vanaf 2018. Tijdens die drie inschrijfmomenten (per groep) zal je alle kinderen van hetzelfde gezin simultaan kunnen inschrijven voor De Pagadder, de kleuterwerking, de speelpleinwerking en de sportkampen. Je ziet ook op ieder moment hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn of het item volzet is. Is een activiteit volzet, dan kan je nog inschrijven op de reservelijst.

 

Groep 1

Kinderen waarvan één van de ouders gedomicilieerd is in Haaltert.

•             Donderdag 11 januari 2018 voor de krokusvakantie en de paasvakantie

•             Donderdag 3 mei 2018 voor de zomervakantie

•             Donderdag 20 september 2018 voor de herfstvakantie en de kerstvakantie

 

Groep 2

Voor De Pagadder, de kleuterwerking, de speelpleinwerking: kinderen die niet in Haaltert wonen, maar er wel naar school gaan.

Voor de sportkampen: voor iedereen, Haaltenaren en niet-Haaltenaren.

•             Maandag 15 januari 2018 voor de krokusvakantie en de paasvakantie

•             Maandag 7 mei 2018 voor de zomervakantie

•             Maandag 24 september 2018 voor de herfstvakantie en de kerstvakantie

 

 

Contact

De gemeentelijke diensten staan paraat om te helpen bij vragen over ZOEM. Contacteer de relevante dienst, afhankelijk over welk soort aanbod je vraag gaat.

 

Reservatie sportkampen en huren sporthal

Sportdienst, Sporthal, Pastorijweg 23

054 32 13 15, sportdienst@haaltert.be

 

Reservatie IBO De Pagadder en de Kleuterwerking

IBO De Pagadder, Middelkouter 14A

053 85 86 57, kinderopvang@haaltert.be

 

Reservatie Speelpleinwerking jeugddienst@haaltert.be

Jeugddienst, Sociaal Huis, Donkerstraat 30

053 85 86 63, jeugddienst@haaltert.be

 

Huur gemeentelijke zalen en materialen

Cultuurdienst, Gemeentehuis, Hoogstraat 41

053 85 86 34, cultuur@haaltert.be

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio