Partij stelt op zondag 21 januari kandidaten voor

N-VA Haaltert luidt verkiezingsjaar feestelijk in

Haaltert - Op zondag 21 januari nodigen voorzitter Luc De Neef, burgemeester Veerle Baeyens, de schepenen, de raadsleden en de bestuursleden van N-VA Haaltert hun leden, familieleden, vrienden en sympathisanten uit op een nieuwjaarsreceptie van 11u tot 13u in Zaal Chrisma, Boekentstraat 72 te Kerksken om het verkiezingsjaar 2018 feestelijk in te zetten. Karim Van Overmeire, Vlaams volksvertegenwoordiger en schepen te Aalst zal de gelegenheidstoespraak met als thema “Veilig thuis in een welvarend Vlaanderen” voor zijn rekening nemen.

Bij een hapje en een drankje en in een ongedwongen sfeer zullen de aanwezigen een praatje kunnen maken met de sterkhouders van de partij die ook deze keer opnieuw hun schouders onder de kiescampagne zullen zetten. Zij zullen ook kennis kunnen maken met een aantal “nieuwe” gezichten die de lijst zullen versterken. In het najaar had de partij immers aangekondigd met een verruimde lijst, onder lijsttrekkerschap van huidig burgemeester Veerle Baeyens, naar de kiezer te zullen trekken. Die lijst krijgt nu stilaan vorm. Er zullen niet alleen nieuwe N-VA-gezichten op staan, maar ook enkele onafhankelijke kandidaten die omwille van hun competenties, hun uitgebreid netwerk en hun ervaring in bepaalde domeinen een aanvulling zijn voor de partij en onze gemeente.

Veilig thuis in een welvarend Haaltert
De partij trekt met heel veel zelfvertrouwen naar de kiezer. Het hoofddoel is verder deelnemen aan het bestuur om op de ingeslagen weg, die jammer genoeg door een aantal politici met minder goede bedoelingen gedurende anderhalf jaar werd geblokkeerd,  te werken aan een veilige en leefbare gemeente. De inzet is hoog, maar N-VA Haaltert heeft er alle vertrouwen in dat de kiezer er voor zal opteren om van onze gemeente die veilige thuis in een welvarend Vlaanderen te maken. Daar wil N-VA Haaltert garant voor staan.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio