Deadline is wel al op 15 maart

Haaltert zoekt jobstudenten

Haaltert - Gemeente Haaltert is nog op zoek naar jobstudenten voor deze zomer om onze Poetsdienst en Technische dienst te versterken. Maar let op, de deadline is al op 15 maart, dus solliciteer snel!

Zorg jij er graag voor dat alles er tiptop uitziet? Stel je dan kandidaat voor de Poetsdienst en help ons deze zomer gemeentelijke gebouwen net te houden.

Werk je graag buiten, heb je groene vingers of ben je gewoon een handige Harry of Harriet? Kom dan de Technische dienst versterken in juli of augustus om onze groene, landelijke gemeente te onderhouden.

 

Deadline voor je kandidatuur is donderdag 15 maart 2018.

Wat moet je doen?

Schrijf een sollicitatiebrief met daarin onder andere de dienst waarvoor je solliciteert (Poetsdienst of Technische dienst) en de maand van jouw keuze (juli of augustus).

Haal bij de dienst Burgerzaken of via het e-loket (www.haaltert.be/e-loket) een uittreksel uit het strafregister. Model 1 voor de Technische dienst, model 2 voor de Poetsdienst. Het mag niet ouder zijn dan drie maanden bij indienen.

Bezorg die twee documenten aan het College van Burgemeester en Schepenen, Hoogstraat 41, 9450 Haaltert of breng het binnen op de Personeelsdienst (zelfde adres, 1ste verdieping)

Nog vragen? Info via 053/85 86 18

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio