De actie loopt over de hele maand mei

Doe mee met de 10.000-stappenclash!

Doe mee met de 10.000-stappenclash!

Foto: if

Haaltert - Gemeente Haaltert wil je graag helpen om je dagelijkse stappen te halen! Van 1 t.e.m. 31 mei neemt gemeente Haaltert deel aan de Vlaamse 10.000-stappenclash. Doe mee en registreer jouw dagelijkse stappen voor groep Haaltert.

Stappen is een heel laagdrempelige en goedkope vorm van bewegen. Met 10.000 stappen per dag (of 8.000 voor 65-plussers) beweeg je al voldoende voor een goede gezondheid.

Registreer je en sluit aan bij groep ‘Haaltert’

Ga jij mee voor een gezondere levensstijl? Gemeente Haaltert wil je graag helpen om je dagelijkse stappen te halen! Registreer je gratis op www.10000stappen.be en sluit aan bij de groep ‘Haaltert’.

 

De Vlaamse 10.000-stappenclash gaat ook op zoek naar de gemeente met het meeste stappen na die actiemaand. Sluit je dus zeker aan bij de groep ‘Haaltert’. Je kan live volgen welke gemeente of stad aan de leiding staat.

Op de website of via de app van 10.000 stappen kan je online een stappendagboek bijhouden. Geef dagelijks je aantal stappen in en volg je route en tussenstand op de wereldkaart. Bovendien maken alle deelnemers wekelijks kans op leuke prijzen.

 

Win prijzen

Naast de prijzen van de Vlaamse campagne, geeft gemeente Haaltert ook 20 powerbanks (externe batterij voor bv. je smartphone) weg aan de Haaltertse groepsleden. We gaan op zoek naar opvallende profielen bij onze groepsleden: de oudste, de jongste, evenveel stappen als de Sportfunctionaris en de Communicatieambtenaar, de leukste profielfoto, het rondste eindgetal, enz.

 

Wandel mee door Haaltert!

Trek er eens op uit en wandel mee met de Haaltertse verenigingen of kies een van onze mooie, toeristische wandelroutes.

En wandel mee langs de 6de Kunstenroute. Een wandelroute en een fietsroute verbindt de 9 locaties van de Kunstenroute gedurende de 3 weekends tussen 20 mei en 3 juni. De routes vind je in de gemeentelijke gebouwen en digitaal op www.haaltert.be/kunstenroute (vanaf 15 mei).

 

Op www.haaltert.be/10000stappen en in de brochure van 10.000 stappen vind je het volledige programma. 

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio