Feestelijke editie van vrijdagmarkt op 6 juli

Haaltert feest op de Markt

Haaltert feest op de Markt

Foto: if

Haaltert - Haaltert neemt deel aan de nieuwe editie van ‘Vlaanderen Feest’ en heeft daarom een feestelijke editie van de vrijdagmarkt voorzien op 6 juli. Aan Den Deysel treden DJ André, Lindsey en Yves Segers op.

De organisatie is in handen van het 11-julicomité en de Marktcommissie. Op vrijdag 6 juli vanaf 9 uur is het feest op de wekelijkse markt in Haaltert met gratis ijsjes, Tralalie, de muzikale bakfiets en Kristiaan Van Ingelgem die de beiaard van de Sint-Gorikskerk bespeelt.

 

Wedstrijd marktcommissie

Op de markt van vrijdag 29 juni en 6 juli kan je stempels verzamelen bij je aankopen. Verzamel twee stempels per kaart, vul je gegevens in en stop de volle, ingevulde wedstrijdkaart in de bus aan de bib. Uit de volle, ingevulde kaarten wordt een winnaar geloot. De prijs is een splinternieuwe fiets! Je vindt de wedstrijdkaarten bij elke marktkramer.

 

Ballonwedstrijd wordt kleurwedstrijd

Een ballon zien wegzweven in de lucht is mooi, maar heeft helaas grote gevolgen voor de natuur. De gevallen ballon zwerft nog héél lang rond in bomen, bossen, de zee of in de maag van een dier. In het ballonlintje kunnen dieren verstrikt raken. Daarom koos het gemeentebestuur dit jaar voor een milieuvriendelijker alternatief: een kleurwedstrijd.

Download je wedstrijdvlaggetje op www.haaltert.be/vlaanderenfeest . Breng het binnen op de Vlaanderen Feest-stand t.h.v. de academie op het Sint-Goriksplein en wij hangen jouw vlaggetje op. We maken een vlaggenlijn doorheen de markt. De mooiste vlaggetjes worden bekroond met een Haaltertse Kadobon. Elke deelnemer krijgt in ruil voor een vlaggetje een leuke attentie.

 

Gratis optredens vanaf 20 u.

Organisatie: Feestraad

 

Op vrijdag 6 juli om 20 uur kan je naar gratis optredens op het voetbalterrein Den Deysel, Dwarsstraat 69 met deze klinkende namen: DJ André, Lindsay en Yves Segers.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio