Vrijdag 3 augustus in kerksken

The VIP-Partyband opent Parkingconcerten

The VIP-Partyband opent Parkingconcerten

Foto: VIPpartyband

Haaltert - De twaalfde editie van de Parkingconcerten zal alvast vlammend van start gaan met The VIP partyband, zonder twijfel de hottest partyband in Vlaanderen. Met jaren ervaring en meer dan 200 optredens op de teller weet deze groep als geen ander wat de truc is om overal het podium in vuur en vlam te zetten.

Voor het 12de jaar op rij staat Kèsken Zwingt opnieuw in voor een zomermaand vol muziek, gezelligheid en ambiance!

Zoals gekend zorgen wij elke vrijdag van augustus dat de parking bruist door een mengeling van gratis live muziekoptredens, goede sfeer en een zomers gevoel te serveren. Deze zomer laten wij opnieuw maar liefst 5 keer de ”festivalparking” uit zijn voegen barsten. Iedereen is meer dan van harte welkom om te proeven van de typische ”Kerkskense” sfeer en gezelligheid.

Het zeskoppig feestorkest staat alvast garant voor een stevige party vol meebrulbare hits en zeer dansbare medleys met een knappe selectie uit de popgeschiedenis van vroeger en nu. Meerdere tenten en pleinen zijn al volledig uit hun dak gegaan, dus ook ons “Kèsken-Zwingt-plein” mocht niet op het lijstje ontbreken om overstag te gaan bij The VIP partyband.

Met de onnavolgbare en onvermoeibare Jens De Laet, bekend van The Voice van Vlaanderen 2016 op kop, trekt deze partyband doorheen de muziekgeschiedenis. Bijgestaan door de mooie zangeres Karen en vier straffe muzikanten, zorgt The VIP partyband voor het beste medicijn om een mens vrolijk te maken: prachtige muziek en een uitgelaten feest.

 

Parkingconcerten kesken Zwingt, elke vrijdagavond van augustus, Kerkplein Kerksken, vanaf 20.30 uur.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio