Etienne Cloots ging met hulpgoederen naar Caïro

Face-project helpt Egyptische wezen

Haaltert - Etienne Cloots uit Haaltert is bezieler van Face, een organisatie die zich inzet voor jonge wezen in de Egyptische hoofdstad Caïro. Hij mocht 65 kg hulpgoederen meenemen.

“Ik ben net terug van een werkbezoek aan de projecten van FACE in Caïro. Zoals steeds draag ik mijn reis- en verblijfskosten vanzelfsprekend zelf. Dankzij de steun van Egyptair kon ik (gratis) 65 kg hulpgoederen meenemen”, legt Etienne Cloots uit.

“Met de opbrengst van onze (uitgeregende) rommelmarkt en dankzij enkele trouwe sponsors kon ik ginder voor het weeshuis van Maadi (baby’s en kleuters tot 3j)  25 matrassen, een waterkoeler, binnen- en buitenspeelgoed (3 schuifafs, schommels enz.) uit de lokale Ikea kopen.”

“Voor de meisjes in de weeshuizen van Benha en Obour 1 had ik een grote zak poppen, eentje met speelgoed en een zak nieuwe kledij. Voor de jongens in het weeshuis van Obour 2 had ik schoolgerief, gezelschapsspelletjes, allerlei gadgets en sportkledij. En voor het crisiscentrum voor straatkinderen in El Salaam had ik voor iedereen die in het residentieel gedeelte verblijft nieuwe sportkledij van een sponsor.”

“In naam van alle kinderen van FACE en ‘De Dendervrienden van FACE’ hartelijk dank iedereen voor alle steun”, besluit Etienne.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio