Zoete Inval en Zotte Zaterdag voor het goede doel

Zoete Inval in De Fles tijdens Warmste Week

Haaltert - Al enkele jaren zetten Nathalie en Vossie van café De Fles in Haaltert de schouders onder de Warmste Week van StuBru. Met een Zoete Inval en Zotte Zaterdag wordt opnieuw een goed doel gesteund. Dit jaar gaat de opbrengst naar MPC Sint-Fransiscus uit Roosdaal.

Zondag 2 december is er Zoete Zondag in De Fles vanaf 14 u. “Het uitgebreid dessertenbuffet bestaat uit desserts die geschonken zijn en klaargemaakt worden door vrijwilligers.”, zegt Nathalie Blondeel van de Fles. “Een dessertkaart kost 10 euro en daarmee kan je 5 x 2 euro besteden aan warme dranken en/of desserts. Er worden ook ter plaatse verse pannenkoeken gebakken en dit jaar een primeur: gekarameliseerde nootjes ter plaatse geproduceerd!”

 

De week erna, zaterdag 8 december, is er Zotte Zaterdag in De Fles vanaf 16u.

“We starten om 16u en dan kan je al lekker aperitieven, al dan niet met een tapasbordje erbij. Rond 18u is er de broodjes-winterbbq: voor 10 euro (kaarten in voorverkoop) krijg je 2 ‘bien gesoigneerde’ broodjes met alle nodige garnituur en sausjes. Keuze uit kippenbrochette, hamburger en beenhesp.”

Daarna begint de ‘Zotte Moesjenfuif met huisDJ Bart en BalkanCaravan met DJ’s Domien & Jef’. “Het is de bedoeling dat je naar dit feestje komt met een gekke muts op je hoofd; wat ook nog nuttig is aangezien het buiten op straat in onze tent doorgaat! Dezelfde avond wordt er dan ook een Miss en Mister Moesj verkozen. Dus lekkere drankjes, smakelijke warme broodjes en steengoeie muziek… Alles wat je nodig hebt om je eens megagoed te amuseren!”

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio