Haaltert oogst succes met goede doel

Warmste Stap levert 3681,97 euro op

Haaltert - Op 9 december organiseerde het gemeentebestuur van Haaltert De Warmste Stap voor het goede doel. Er werd maar liefst 3681,97 euro opgehaald voor Welzijnsschakel ’t Klikt Haaltert.

Ondanks het slechte weer, meldden zich 264 wandelaars aan en namen deel aan de wandeltocht van 5 of 10 kilometer. Vertrek- en eindpunt was Het Warmste Café Sint-Martinusheem. Ook daar kwamen nog heel wat mensen langs om iets te eten of te drinken.

 

De vernieuwde goede doel actie van het gemeentebestuur was een succes.

We bedanken het gemeentepersoneel, de bestuursleden van de adviesraden en het college van burgemeester en schepenen voor de hulp die dag.

Tussenstops

Onderweg was er een tussenstop voorzien in het Vondelhof, waar iedereen even tot rust kon komen en iets kon eten en drinken. Ook op het Eiland was er een stop voorzien met pompoensoep en balletjes voor het goede doel. Er werden heel wat goederen gesponsord door lokale handelaars, waarvoor dank. 

Voor de sympathisanten die liever niet mee wandelden, opende het Sint-Martinusheem zijn deuren. Iedereen was er van harte welkom om er te genieten van een kopje koffie, stuk taart, drankje of zelfs een snack.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio