Club herpakt zich na afgesprongen fusie

FC Kerksken gaat er weer voor

FC Kerksken gaat er weer voor

Foto: if

Haaltert - "FC Kerksken dreigt na een paar seizoenen onderaan te bengelen in 3de provinciale voor het eerst in zijn bestaan te degraderen naar vierde provinciale, maar het belangrijkste is dat er volgend seizoen weer voetbal is in Kerksken met een eerste ploeg, beloften ploeg en zeker 10 jeugdploegen", meldt Patrick Marginet. Nieuwe spelers zijn nog steeds welkom.

De fusieplannen brachten veel emoties teweeg, altijd zijn er een aantal mensen die niet akkoord gaan met een fusie en meestal komen er heel wat roddels aan te pas.

Het was dan ook belangrijk, eenmaal je een beslissing genomen hebt met beide besturen en een intentieverklaring getekend hebt om dit volledig te steunen en net daar knelde het schoentje en was het niet meer opportuun om verder te gaan.

Het doet allemaal een beetje pijn wat er gebeurd is en de afgesprongen fusie is een gemiste kans, maar we zijn niet bang voor de toekomst.

We mogen nu echt niet bij de pakken blijven zitten en ons voorbereiden op het nieuwe seizoen.

Ongeacht of we volgend seizoen in 3de of 4de provinciale spelen Niko De Decker is aangesteld als nieuwe T1. Verder is Chris Possé opnieuw keepertrainer voor de doelmannen van onze kernspelers en jeugdploegen.

De positie van T2 is momenteel nog vacant.

 De nieuwe technische staf zal er alles aan doen om twee degelijke ploegen met zoveel mogelijk spelers van groot Haaltert samen te stellen en hopen binnen een paar jaar ons 50 jarig bestaan te vieren om een kampioenstitel.

Verschillende spelers hebben al hun woord gegeven, maar we moeten er een veertigtal hebben. Daar word momenteel hard aan gewerkt en gemakkelijk zal het niet worden omdat al veel spelers voor andere ploegen getekend hebben maar de nieuwe technische staf zal er alles aandoen om twee degelijke ploegen met zoveel mogelijk spelers van groot Haaltert samen te stellen. De eigen spelers een kans geven, de verloren zonen terughalen en aanvullen met ervaren spelers zijn de hoofdgedachte momenteel.

In die optiek zijn extra spelers voor zowel het 1ste elftal als jeugdspelers nog steeds meer dan welkom.

•            Ben je op zoek naar een ploeg waar voetbal spelen en plezier maken hand in hand gaan?

•            Wil je een team waar bijleren op speelse manier en zonder overdreven druk kan?

•            Wil jij graag terecht komen bij een team met gediplomeerde trainers dan zijn wij misschien wel de ideale club voor jou of jouw zoon of dochter!

Kom gerust een paar keer proef trainen, kijken of eens babbelen.

Voor meer info:

Niko.DeDecker@cras.be – 0484/34.49.89 (T1)

Patrick.marginet@telenet.be – 0474/72.03.68

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio