Zaterdag 23 maart vanaf 13 uur

Vlaamse Kring doet zwerfvuilactie

Vlaamse Kring doet zwerfvuilactie

Foto: if

Haaltert - In het kader van de gemeentelijke campagne “Grote Lenteschoonmaak”, organiseert de Vlaamse Kring Haaltert (VKH) op zaterdag 23 maart een zwerfvuilactie. Samen willen we de handen uit de mouwen steken om onze landelijke, groene gemeente netjes te houden.

We verzamelen om 13u op het St Goriksplein en vertrekken van daar in vier verschillende groepen langs evenveel wandellussen om het zwerfvuil te lijf te gaan.

De gemeente Haaltert zorgt voor grijptangen en vuilniszakken. Wie aan de actie wil deelnemen brengt best een veiligheidshesje mee, werkhandschoenen, stevig schoeisel en eventueel een boodschappencaddy of bolderkar voor het glas. De VKH zorgt voor een “vliegende ophaaldienst” om onderweg de volle zakken op te halen.  Na afloop van de actie, rond 17u, wordt al het vuilnis verzameld op het St Goriksplein waar de gemeentelijke diensten het zullen komen weghalen.

Iedereen is van harte welkom om aan deze actie deel te nemen, inschrijven is niet nodig maar aanmelden mag natuurlijk altijd op de facebookpagina van de Vlaamse Kring Haaltert, evenement “Zwerfvuilactie”.

Aandacht voor het klimaat start dicht bij huis. Samen maken we ons Haaltert mooier!

 

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio