Werken net voor Den Doorn duren tot 28 juni

Herstellingswerken op expressweg

Herstellingswerken op expressweg

Foto: if

Haaltert - Op woensdag 26 juni start het Agentschap Wegen en Verkeer met herstellingswerken op de Expresweg (N45) in Ninove. De aannemer werkt op de rijrichting Ninove net voor het kruispunt Den Doorn. Het verkeer richting Ninove rijdt plaatselijk over één rijstrook. Voor de veiligheid geldt een snelheidsbeperking. De werken duren drie dagen en zullen klaar zijn op vrijdagavond 28 juni.

De aannemer werkt op de grens van de gewestweg N45 naar N28, net voor het kruispunt Den Doorn in Ninove. De aannemer herstelt de toplaag in asfalt op de rijrichting Ninove en deels in de richting van Aalst. De werfzone loopt over een afstand van 500 meter. De werken starten op woensdag 26 juni vanaf 7u00 's ochtends en zullen klaar zijn op vrijdagavond 28 juni.

 

Hoe rijdt het verkeer?

Het verkeer op de N45 richting Ninove rijdt over één rijrichting. Alle bewegingen op het kruispunt den Doorn blijven mogelijk. Ook de fietsers kunnen blijven passeren langs de werfzone.

Om de hinder op deze drukke verkeersas te beperken, voert het agentschap deze werken uit op drie dagen. Voor de veiligheid is er een snelheidsbeperking in de werfzone. 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio