Eind augustus starten de kermissen in de deelgemeenten

Deze kermissen mag je niet missen

Deze kermissen mag je niet missen

Foto: if

Haaltert - De zomer is traditiegetrouw een drukke periode als het gaat over de kermissen. In Haaltert komen er ook enkele aan in de verschillende deelgemeenten.

Het vierde weekend van augustus staat gekend als het kermisweekend van Haaltert. Dit jaar vindt de kermis plaats op zondag 25 en maandag 26 augustus. Aan het Sint-Goriksplein staan weer tal van attracties. Op donderdagavond 29 augustus wordt er feestelijk afgesloten met het jaarlijks vuurwerk.

Nog even genieten voor het schooljaar herbegint

Wanneer het schooljaar bijna van start gaat, kondigt ook de kermis in Denderhoutem zich aan. Op zondag 1 en maandag 2 september zullen er naast de kermis ook tal van andere activiteiten op het programma staan. Zo is er onder andere de 7de editie van Cars ’n Coffee. Daarnaast is er een stapconcert door het dorp van KMM Moed en Volharding en wordt er ook plaats gemaakt voor een workshop en optreden Taiko.

 

Kermis, avondmarkt én vuurwerk            

September wordt in Kerksken afgesloten met de grote kermis op zondag 29 en maandag 30 september.

Daaraan voorafgaand is er de avondmarkt op vrijdag 27 september, met tal van optredens en animatie. Die avond wordt feestelijk afgesloten met vuurwerk.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio