Inschrijven kan tot 22 oktober

Groepsaankoop streekeigen bomen en struiken

Groepsaankoop streekeigen bomen en struiken

Foto: if

Haaltert - Lokaal bestuur Haaltert stapt in de jaarlijkse groepsaankoop van streekeigen bomen en struiken van Regionaal Landschap Vlaamse Ardennen (RLVA). Bezorg uw bestelbon tegen 22 oktober aan de dienst Leefmilieu.

Regionaal Landschap selecteert elk jaar soorten die goed passen in onze streek en het hier van nature goed doen. Aangevuld met ander plantgoed dat wel in de streek gekweekt werd en al aangepast is aan ons klimaat, bodem, … en daardoor minder gevoelig is aan ziektes.

Op www.haaltert.be/groepsaankoopbomen vind je de lijst met bomen en struiken. De afmetingen en prijs staan er per soort bij. Duid aan welke soorten je wil en tel de verschillende prijzen samen.

 

Bezorg de ingevulde bestelbon ten laatste op 22 oktober aan dienst Leefmilieu. Je kan de bon inscannen en doormailen naar leefmilieu@haaltert.be, afgeven in het gemeentehuis of opsturen naar lokaal bestuur Haaltert, dienst Leefmilieu, Hoogstraat 41, 9450 Haaltert. Vul zeker je mailadres in, want de verdere communicatie zal via mail verlopen.

Midden november krijg je een bestelbevestiging en waar en wanneer je de bomen kan afhalen. Je hoeft geen voorkeursplaats aan te duiden voor Haaltert. Eind november kan je de bomen afhalen in Haaltert.

 

Betalen doe je bij afhaling

Wat er na de afhaling met het plantgoed gebeurt, is je eigen verantwoordelijkheid. RLVA kan dan ook niet verantwoordelijk gesteld worden voor plantgoed dat niet aanslaat.

 

Regionaal Landschap?

Lokaal bestuur Haaltert stelde zich kandidaat om vanaf 1 januari 2020 aan te sluiten bij Regionaal Landschap Vlaamse Ardennen. Een Regionaal Landschap werkt aan natuurbehoud, landschapsherstel en erfgoed, landschapsonderhoud, trage wegen en natuurrecreatie, woon-, speel- en schoolgroen. Rond deze thema’s wordt aanvullend veel gewerkt aan educatie en sensibilisatie.

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio