Door brand wijkt Kristof Coppens uit naar Gent

Apriori heeft koks Atlantica Hotels te gast

Foto: Michael Eeckhout

Haaltert - Sterrenkok Kristof Coppens had toegezegd om met enkele van zijn sterrencollega's een aantal koks van de keten Atlantica Hotels & Resorts uit Griekenland in hun keukengeheimen in te wijden. Maar door de brand in zijn zaak viel het plan bijna in het water. Het ISPC Gent biedt een alternatief.

Koks van Atlantica Hotels & Resorts uit Griekenland zijn dezer dagen op culinaire stage bij enkele Vlaamse sterrenkoks. Bij Atlantica Hotels & Resort, waar veel klanten van V.I.P. Selection (Jetair) komen, staat gastronomie hoog in het vaandel.

Franky Vanderhaeghe van Hostellerie St-Nicolas en Kristof Coppens van A Priori te Haaltert ontvangen de koks. Tegen de zomer reizen Belgische koks naar Griekenland.

Kristof Coppens zit echter geplaagd met een brand in zijn zaak waardoor het restaurant de komende drie weken dicht is. Kristof en zijn Griekse collega kunnen echter hun ervaring delen in de keuken van ISPC Gent. De komende drie weken zullen ze regelmatig koken voor de gasten van het ISPC restaurant.

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio