Clement Peerens speelt tent plat op Clamotte rock

Foto: Martin Lieckens

Herenthout - Het was voor het Hooifeestencomité eindelijk raak. Al jaren wilden ze de Clement Peerens Explosition naar de kleine festivalweide Trees Clamotte halen voor een optreden tijdens Clamotte rock.

Clement Peerens (Hugo Mathyssen), inclusief zonnebril en jeansvest, Sylvain Aertbeliën en Dave"beast from hell" De Peuter, zorgden van begin tot eind voor onvervalste Aantwaarpse rock. 'De beste rockgroep van Antwerpen mocht dit jaar niet ontbreken' zegt Sander Ooms. 'We hebben dag en nacht gewerkt om de festivalweide klaar te hebben, maar het weer heeft ons parten gepeeld'.

'Na vijftien jaar hebben we de naam van ons festival verandert van Hooifeesten naar Clamotte rock en konden we ook een headliner op het podium zetten' laat Sander weten.

Meer dan duizendvijfhonderd festivalgangers konden genieten van Bulls on Parade (coverband), Hard Resistance (Hard Core), The Toasters (USA -Ska) en uiteindelijk als afsluiter Clement Peerens Explosition (Aantwaarpse Rock).

Tijdens de podium wissel, speelden Dubba Jonny en Munchi op de dansvloer. 'De skate-ramp werd een waar succes en ook het kleine podium mocht van aanzien genieten' zegt medewerker Stefan Laenen. Vrijdagavond voor het festival konden meer dan vijftig groepen muziekkenners hun kennis testen tijdens de eerste muziekkwis. 'We hebben de comedynight afgevoerd en de muziekkwis op vrijdag gepland', vult Stefan aan.

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio