Autobestuurder laat auto achter na spectaculair ongeval

Autobestuurder laat auto achter na spectaculair ongeval

Foto: Martin Lieckens

HERENTHOUT - Zaterdagmorgen omstreeks 5.00 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een spectaculair ongeval op de Herentalse Steenweg.

V.G. uit Heist Op Den Berg reed met zijn wagen in de richting van Herentals. Ter hoogte van het benzinestation, beweerde hij te moeten uitwijken voor een ander voertuig dat met hoge snelheid in zijn richting kwam. De wagen van V.G. werd hierdoor onbestuurbaar en ging overkop en belande in de gracht.


Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen, was het slachtoffer nergens meer te bespeuren. Omdat gevreesd werd, dat het slachtoffer uit zijn voertuig geslingerd was, deed de brandweer een uitgebreide zoektocht in het nabij gelegen maïsveld. Dit leverde niets op, waardoor de politie de gegevens van de man doorseinden.


De klap was zo hevig, dat het voertuig ook nog een leiding van het water doorboorde, met een groot lek tot gevolg. De watermaatschappij moest ter plaatse komen om het euvel voorlopig te herstellen.


Bijna een uur na het ongeval, kwam plots V.G. opduiken. Hij was lichtgewond en kon na zijn korte verhoor, toch mee met de ambulance voor onderzoek naar het ziekenhuis.

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio