Theaterspektakel brengt 'De Aft' van Yves De Pauw

Theaterspektakel brengt 'De Aft' van Yves De Pauw

Foto: ingezonden foto

Herentals - Duizend tweehonderd en zeventig dagen. Zolang zitten drie mannen in een onooglijk schuilhok, weg van de wereld waarin ze niet passen. Ze zijn er met één doel, iets wat voor hen onafwendbaar is geworden, een ultieme daad van liefde. Wanneer? Vandaag? Of morgen?

Dat is de korte inhoude van het toneelstuk De Aft dat vrijdagavond bij Theaterspektakel in première is gegaan. Op de planken staan Gert Van Mechelen, Gie Schaeken, Peter Van den Heuvel en Frank Guldentops, in een regie van Walter Van Roy. De Aft is een absurde maar hilarische achterkeukenthriller die wat traagjes begint maar het publiek dan vastgrijpt om pas bij verrassende ontknoping weer los te laten. Om de spanning te behouden wordt er ook gespeeld zonder pauze.

Het stuk wordt opgevoerd in de kamertheaterzaal van 't Hof op de Grote Markt in Herentals. Er zijn nog voorstellingen op 14, 20, 21, 22, 26, 27 en 28 maart. Voor kaarten kan men terecht in cc 't Schaliken. Voor bijkomende info kan men ook surfen naar www.theaterspektabel.be

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio