De topvijf van de SP.A is bekend

De topvijf van de SP.A is bekend

Foto: Marc Peeters

Herentals - De Herentalse SP.A heeft op haar algemene ledenvergadering unaniem goedkeuring gegeven aan de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober.

Lijsttrekker is de huidige burgemeester Jan Peeters. Dat was al langer geweten. Hij ambieert een derde ambtstermijn als burgemeester, voor de volle zes jaar.

Op de tweede plaats staat Leen De Wijze. Leen is op dit moment OCMW-raadslid en ondervoorzitster van het Herentalse OCMW. Zij werkt als opvoedster bij Den Brand, de Herentalse organisatie van mensen met een beperking. Leen heeft heel wat ervaring en engagement in de Herentalse welzijnsorganisaties en sociale economieprojecten.

Op de derde plaats staat Jan Bertels, huidig schepen van Financiën, Jeugd en OCMW. Jan is  eerste man voor Noorderwijk en Morkhoven.

Huidig schepen van sociale zaken Anne-Mie Hendrickx staat op de vierde plaats, en zorgt voor het perfecte man-vrouw evenwicht aan de top van de SP.A-lijst

Als lijstduwer staat opnieuw schepen van sport Wies Verheyden. Een man met veel ervaring, reeds 12 jaar sportschepen, en steeds bereid om zijn volle gewicht achter de lijst te zetten.
 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio