Extra humorvoorstelling in ’t Schaliken

Korte berichten van het stadsbestuur

Herentals - Op dinsdag 16 oktober om 20 uur programmeert cultuurcentrum ’t Schaliken een extra humorvoorstelling. Erhan Demirci en Willam Boeva zijn twee beloftevolle comedians die een nieuw dubbelprogramma brengen.

De voorstelling vindt plaats in de schouwburg voor een publiek van maximaal 250 bezoekers. De toegangsprijs is 12 euro. Vrienden van ’t Schaliken krijgen een korting van 6 euro.
 

Sneeuwploeg maakt wegen sneller sneeuwvrij

Tijdens de winter gebruiken de uitvoeringsdiensten een zoutstrooier om de wegen sneeuwvrij te maken. Bij zware sneeuwval duurt het vaak lang voordat het strooizout de ophopingen van sneeuw kan laten verdwijnen. Daarom koopt het stadsbestuur een sneeuwploeg aan. Deze wordt vooraan op de zoutstrooier gemonteerd. Zo kunnen de uitvoeringsdiensten de sneeuw eerst wegruimen waarna het zout onmiddellijk op de rijweg valt. De rijweg zal zo veel sneller terug bereidbaar zijn. De sneeuwploeg kost 17.545,00 euro.
 

Stad zet vrijwilligers in de bloemetjes

De stad werkt voor een aantal projecten samen met Herentalse vrijwilligers. De vrijwilligers onderhouden de openbare ruimte, ruimen zwerfvuil op of begeleiden gemotiveerde wandelaars tijdens gezondheidswandelingen. Om hen te bedanken voor hun inzet en het geleverde werk biedt het stadsbestuur hen op zondag 30 september een ontbijt aan in zaal ’t Hof. Dit is voor de vrijwilligers ook de ideale gelegenheid om ervaringen uit te wisselen.
 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio