Wim Mertens Trio, zaterdag 22 december, 20.00 uur

Twee topconcerten in de kerk van St.-Jozef-Olen

Olen - In de aanloop naar Kerstmis programmeert de vzw Keizer Karel Olen twee sfeervolle concerten in de kerk van St.-Jozef-Olen.

Wim Mertens is een van de meest gerenommeerde Belgische componisten en vaandeldragers van de minimalistische muziek. In Olen is hij te gast met zijn Wim Mertens Trio. Solo of in groepsverband, achter de piano of met een klassieke gitaar op schoot, Wim weet zelfs de grootste concertzalen in vervoering te brengen. Wim Mertens zingt met een karakteristiek hoge stem en bracht in totaal 50 albums uit. Vaak wordt zijn werk ingezet om films of reclamecampagnes te ondersteunen, denk maar aan zijn ‘Struggle for Pleasure’ waarmee Proximus groot werd. Dit concert is een unieke kans om een internationaal opererend artiest van dit formaat aan het werk te zien. Tickets kosten 15 euro.

Geike Arnaert, zondag 23 december, 20.00 uur


Tien jaar lang was Geike Arnaert de frontvrouw van Hooverphonic. In 2008 verliet ze de succesgroep om het solo te proberen. Met haar eerste album 'For the Beauty of Confusion' ontroert ze menig muziekliefhebber. Tickets voor deze dame van wereldklasse kosten 10 euro.

Tickets zijn online te koop via http://in.olen.be/keizerkarel of bij een van deze voorverkooppunten:
- onthaal gemeentehuis, Dorp 1;
- dienst vrije tijd, Boekel 7;
- boekhandel Verdonck, Lichtaartseweg 86.
 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio