Afscheidsreceptie in CC De Poort

Marc Gybels bedankte zijn personeel voor de goede samenwerking

Marc Gybels bedankte zijn personeel voor de goede samenwerking

Afscheid Marc Gybels in CC De Poort Foto: WP

Wetteren - Woensdag legde Alain Pardaen de eed af als nieuwe burgemeester van Wetteren, dezelfde voormiddag was er in CC De Poort de afscheidsrede van oud-burgemeester Marc Gybels. Negentien jaar burgervader, 't is niet niks...

Er was heel wat gemeentepersoneel aanwezig in De Poort. Verschillende personeelsleden hadden een speech geschreven, waarvan sommige heel ontroerend. Naast het officiële schilderij, dat in het gemeentehuis zal opgehangen worden kreeg Marc ook nog een karikatuur waarop naast zichzelf in scoutspak zijn echtgenote en Alain Pardaen opstaan.

Hij mocht ook vele cadeautjes ontvangen, waaronder bloemen, enkele zeldzame boeken en een bongo-bon voor een kasteelweekend. En het kon uiteraard niet uitblijven, natuurlijk kwamen de witte sokken nog eens op de proppen...

De oud-burgemeester had vooraf een mail geschreven naar zijn personeel waarin hij hen dankte voor de goede samenwerking, en voor het geduld dat ze met hem hebben gehad. Hij verontschuldigde zich ook aan iedereen die hij onbewust beledigd zou hebben.

Toen hij burgemeester werd had hij twee wensen, met zijn kleinkinderen in de Molenbeek kunnen visjes vangen. Het eerste is uitgekomen (de kleinkinderen zijn er) maar het tweede helaas nog niet. Hij hoopt dat hij dit toch ooit nog zal kunnen. Alain Pardaen die net de eed had afgelegd, was ook aanwezig. Hij bedankte Gybels voor de goede leerschool, en drukte er op dat Gybels voor hem altijd 'zijn' burgemeester zal blijven.

Tot slot kregen de personeelsleden van het gemeentebestuur nog een vrijkaart voor de ijspiste. Sommigen lieten er geen gras over groeien en trokken onmiddellijk de ijzers aan.

Klik op het pijltje hieronder om de slideshow te starten. Klik op de vier pijltjes rechtsonder in het schermpje om de foto's over de ganse breedte van je scherm te bekijken.

 

Foto's Wesley Poelman en Sabien Bogaert.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio